Display

Mijn fiets of display gaat niet aan

Een van de meest voorkomende problemen met het niet aanslaan van de motor is een zeer lege batterij. Laad de batterij een paar uur op en plaats de batterij. Druk vijf seconden op het display en wacht tot de motor aangaat. Als dit nog steeds niet

Ik mis informatie zoals SoC (State of charge) of snelheid op mijn scherm.

Dit kan erop wijzen dat je Enviolo niet de juiste informatie doorgeeft. Om dit op te lossen, -Zet je Veloretti Electric uit en ontkoppel de kabel die op je Enviolo-apparaat is aangesloten. - Steek de stekker er weer in (wees voorzichtig, want deze

Mijn display is beschadigd

Het display bestaat uit twee delen, het frontpaneel en de computer met LCD-scherm. Als het voorpaneel beschadigd is, neem dan contact op met onze klantenservice. Als het computeronderdeel met LCD-scherm beschadigd is, neem dan enkele foto's en neem