Alle artikelen

Enviolo versnellingen

Mijn Enviolo versnellingen schakelen niet...

Als je versnellingen niet schakelen, kan dat twee oorzaken hebben: - De kalibratie was niet voldoende en het Enviolo-apparaat moet (opnieuw) worden gekalibreerd. Klik hier voor de Enviolo-handleiding. - De ring van de snelheidsmagneet kan in de

Kalibratie werkt niet

Wanneer de kalibratie niet werkt: - Ontkoppel de fiets van de Bluetooth-verbinding en zet de fiets uit. - Zet na 30 seconden de fiets weer aan en maak opnieuw verbinding via Bluetooth - Controleer of de stekker correct is aangesloten - Controleer of

Wat betekenen de lampjes op de Enviolo-knop?

De knop op de Enviolo interface kan de volgende lampjes laten zien: Blauw knipperend licht: Enviolo staat in de koppelmodus en wacht op een Bluetooth-verbinding. Constant blauw licht: Enviolo is verbonden met de app/telefoon via Bluetooth verbinding