Electrics

Hoe monteer ik een Electric One?

Klik om te downloaden. Electric One.

Hoe stel ik de zadelhoogte af?

Stel het zadel in op de gewenste hoogte. Je kunt naast de fiets gaan staan en de hoogte van het zadel instellen op heuphoogte. Ga op het zadel zitten met je hiel op het onderste pedaal om de hoogte af te stemmen op je lichaam. Als het zadel goed is

Hoe installeer en gebruik ik de batterij?

De basisfunctie van de toetslampjes is het aangeven van de laadtoestand (SoC). De SoC heeft de volgende kleurindicatoren: Blauw continu licht: volledig opgeladen Groen continu licht: medium geladen Rood continu licht: weinig geladen Rood flikkerend

Hoe koppel en kalibreer ik het Enviolo automatische versnellingsapparaat?

De kalibratie van je Enviolo-apparaat verbetert de reactiesnelheid van je versnellingen, zodat je nog soepeler rijdt dan je al deed. Wij raden aan tweemaal per jaar te kalibreren en na een reparatie. Kalibreren kan eenvoudig via onze Veloretti-app.

Hoe gebruik ik het Electric One display?

Klik om te downloaden.

Hoe download ik de Veloretti app en sluit ik mijn elektrische fiets aan?

Om de best mogelijke rijervaring te creëren, raden we aan het display te verbinden met de Veloretti-app. Downloaden in de Apple store Downloaden op Android Het is echter niet nodig om de Veloretti-app te downloaden en aan te sluiten om de fiets te

Hoe rijd ik de schijfremmen in?

Een schijfremsysteem betekent dat je de remmen moet inremmen voor goede remprestaties en een langere levensduur. Ga eerst naar een veilige plaats met weinig verkeer en volg deze instructies. Je moet de remmen inremmen om veilig te kunnen rijden. Tij

Hoe monteer ik het achterslot?

Een slot installeren is heel eenvoudig! Je hoeft alleen maar de twee inbusbouten in het frame los te draaien en het slot op de juiste plaats te zetten en de bouten weer vast te draaien. Heb je meer hulp nodig? Neem contact op met onze klantenservice

Hoe bevestig ik het STVZO licht?

Frame Volg de volgende instructies om het STVZO licht op het frame te monteren. Open de inbusbout op de voorvork (net boven het voorspatbord). Plaats het STVZO lampje over de inbusbout en plaats het terug in de voorvork. Draai de inbusbout vast

Hoe kan ik de voordrager monteren op de Electric One?

Heb je meer hulp nodig? Neem contact op met onze klantenservice op +31 (0) 20 2611433 of via e-mail op [email protected]. Je kunt ook hulp krijgen van een plaatselijke fietsenmaker, maar dat is dan op eigen kosten.

Hoe monteer ik een Electric Ace Two?

Electric Ace Two. Electric Ivy Two.

Hoe kan ik de voordrager monteren op de Electric Two?

Stap 1. Plaats de voordrager in de juiste positieNeem de M6 bout, plaats eerst de platte ring op de bout en voeg daarbovenop de veerring toe. Steek de M6 bout met de platte ring en veerring door de voordrager, zodat je deze direct op de voorvork kunt