Hoe installeer en gebruik ik de batterij?Bijgewerkt 10 months ago

De basisfunctie van de toetslampjes is het aangeven van de laadtoestand (SoC).

De SoC heeft de volgende kleurindicatoren:

• Blauw continu licht: volledig opgeladen
  • Groen continu licht: medium geladen
  • Rood continu licht: weinig geladen
  • Rood flikkerend licht: bijna leeg/leeg

State of Charge is ook zichtbaar op je display en in de Veloretti app.

Gebruiksaanwijzing voor oudere batterijen:

• Druk twee keer op de knop om de "ingangsmodus" van de batterij te activeren.
  • De eerste keer drukken toont de SoC (die elke bovengenoemde kleur kan hebben).
  • De tweede keer drukken doet het groene lampje knipperen, wat betekent dat de batterij in de "ingangsmodus" gaat en gedurende 10 seconden wordt uitgeschakeld.
  • Je kunt de batterij nu veilig in het frame plaatsen.
  • Eenmaal in het frame wordt de batterij na 10 seconden weer geactiveerd.